İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü 2. Çocuk Şenliği Gerçekleştirildi

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü, geleceğin teminatı olan çocukları ön planda tutarak düzenlediği çocuk şenliğini bu yıl Şehit Öğretmen Yasemin Tekin İlkokulu’nda gerçekleştirdi. Renkli etkinlik, fakültenin özverili öğrencileri tarafından kusursuz bir organizasyonla hayata geçirildi ve geniş katılım ve ilgi gördü.

Şenlik, çocukların keyif alacağı çeşitli etkinliklerle dolu bir program sunarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Yüz boyama standları, interaktif deneyler, el becerilerini geliştirecek atölye çalışmaları ve eğlenceli oyun alanları, çocukların keşfetme ve öğrenme heyecanını canlandırdı.

Bu anlamlı etkinlik, fakülte öğrencilerinin ve değerli akademisyenlerin destek ve katkılarıyla hayat buldu. Şenlik, çocukların yaratıcılığını sergileme ve özgüvenlerini pekiştirme amacını taşıdı. Aynı zamanda, üniversite öğrencileri için de mesleki gelişim ve çocuklarla iletişim becerilerini artırma fırsatı sundu.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü, geleceğin eğitimcilerini yetiştirirken, topluma ve çocuklara karşı sorumluluğunu da üstleniyor. Çocuk şenlikleri gibi önemli etkinliklerle, eğitimin sınırlarını genişleterek, gelecek nesillere daha aydınlık bir yarın vaat ediyor.

Görüntülenme: 291 Yayınlanma Tarihi: 8 Mayıs 2024