Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyelerimiz 12. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu’na (USBES) Katıldılar

Temel Eğitim Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Lütfullah Çelikten, Dr. Öğr. Üyesi Tolga Topcubaşı, Dr. Öğr. üyesi Deniz Yüceer ve Arş. Gör. Burcu Savaş , 20-23 Mayıs 2024 tarihlerinde Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde Edirne’de düzenlenen 12. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu'na (USBES) katıldılar.

“"Dijital Dünyada Güvendeyim" eTwinning Projesinin İlkokul Öğrencilerinin Dijital Güvenlik Özyeterliklerine Etkisi”, “Kavram Karikatürleriyle Desteklenmiş Örnek Olay Yönteminin Öğrencilerin Finansal Okuryazarlık Becerilerine Etkisi”, “İlkokulda Finansal, Okuryazarlık Öğretimi: Beceri mi, Değer mi?”, “Hayat Bilgisi ve Sosyal Bilgiler Öğretiminde Genişletilmiş Gerçeklik (XR) Teknolojisi Kullanımı ile İlgili Sınıf Öğretmenlerinin Görüşlerinin İncelenmesi”, “Ortaokul Öğrencilerinin Küresel Sorunlara ve Küresel Kuruluşlara İlişkin Algıları”, “Sınıf Öğretmeni Adaylarının İnsan Hakları İhlallerine Yönelik Algılarının İncelenmesi” olmak üzere altı özet bildiri çalışmasıyla sempozyuma katkı sağladılar. Katılımlarından dolayı öğretim üyelerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Görüntülenme: 121 Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2024