H5P ile Etkileşimli Türkçe Dersi İçeriği Hazırlama Semineri

Üniversitemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü tarafından
"H5P ile Etkileşimli Türkçe Dersi İçeriği Hazırlama Semineri" gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü tarafından 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 11.00'de çevrimiçi olarak "H5P ile Etkileşimli Türkçe Dersi İçeriği Hazırlama Semineri" düzenlendi. Sayın Dr. Kerim SARIGÜL'ün eğitmen olarak destek sağladığı seminere Bölümümüz öğrencilerinin yanı sıra konuya ilgi duyan Türkçe öğretmenleri ile farklı üniversitelerde öğrenim gören Türkçe öğretmeni adayları da katıldı. Yaklaşık iki buçuk saat süren seminer, soru-cevap bölümüyle sona erdi. Öğrencilerimizin böyle bir eğitim aldıklarını özgeçmişlerine yazabilmeleri ve profesyonel yaşamlarında diğer adaylar karşısında bir adım öne geçebilmeleri için seminere katılan öğrencilerimize imzalı, elektronik katılım belgeleri eposta adreslerine ulaştırıldı.

Görüntülenme: 233 Yayınlanma Tarihi: 9 Haziran 2023