Eğitim Fakültesi Bilimsel Araştırma Paneli Gerçekleşti

Bu yıl ilki düzenlenen “Eğitim Fakültesi Bilimsel Araştırma Paneli” 30 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Çelebi, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Koç ve Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nur Akbulut Kılıçoğlu’nun konuşmalarıyla başlayan panelde Eğitim Fakültesi’nde öğrenim gören lisans öğrencileri ile bir yüksek lisans öğrencisi araştırma sonuçlarını katılımcılarla paylaştı.

Üç oturumdan oluşan panelde ilk oturum Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Ömür’ün moderatörlüğünde “Dezavantajlı Gruplar ve Eğitim” başlığında; ikinci oturum Elif Sude Uysal ve Ümmügülsüm Yıldız moderatörlüğünde “İstanbul ve Anadolu İllerindeki Göç ve Çokdillilik Algısına Yaklaşımdaki Farklılıklar” başlığında; üçüncü oturum ise Dr. Öğretim Üyesi Şeyma Güldal moderatörlüğünde “Bağımsız Araştırmalar” başlığında gerçekleşti.

Panel, katılımcılara katılım sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.

Görüntülenme: 531 Yayınlanma Tarihi: 15 Haziran 2023